Team Rynkeby 2014

Advokatfirmaet Fosvig støtter Team Rynkeby 2014

Advokatfirmaet Fosvig støtter kampen mod børnekræft med et sponsorat til velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby.
 
Når Team Rynkeby cykler til Paris til sommer for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier, er det med støtte fra Advokatfirmaet Fosvig.
 
Advokatfirmaet Fosvig har tegnet et tøjsponsorat og støtter Team Rynkebys arbejde med et sponsorat på kr. 25.000.
 
Uvurderlige ambassadører
Team Rynkeby består i 2014 af 1.200 cykelryttere og 260 hjælpere fordelt på 26 hold i seks forskellige lande: Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Australien.
 
De 16 danske hold samler penge ind til Børnecancerfonden, og her er direktør Marianne Nielsen taknemlig for den store opbakning, som hun oplever fra både deltagere og sponsorer.
 
- Deltagerne og sponsorerne er virkelig med til at sætte kampen mod børnekræft på dagsordenen – ikke bare i Danmark, men mange steder i Europa. Med deres smittende engagement og deres evne til at gøre sagen synlig i stort set alle afkroge af landet, er de uvurderlige ambassadører for kampen mod børnekræft, siger Marianne Nielsen.
 
Penge går til forskning
I 2013 indsamlede Team Rynkeby mere end 23 mio. kr. til kampen mod børnekræft i Danmark, Sverige og Finland – de 15,2 mio. kr. gik til Børnecancerfonden i Danmark, hvilket er mere end halvdelen af fondens samlede budget.
 
Pengene bliver blandt andet brugt på forskning.
 
- Det er forskningen, som skal sikre, at ingen børn dør af kræft i fremtiden. Derfor bruger vi også omkring 70 procent af de indsamlede midler på forskning i børnekræft. Resten bliver brugt på oplysning og informationsmateriale samt på direkte støtte til de ramte børn og deres familier, siger Marianne Nielsen og tilføjer, at under tre procent af Børnecancerfondens budget bruges på administration.
 
- Vi er en lille organisation med ganske begrænsede omkostninger, og derfor kan vi også bruge pengene der, hvor de rent faktisk gør en forskel, siger hun.
 
Alle de penge, som Team Rynkeby samler ind i Danmark, går ubeskåret til Børnecancerfonden, da Rynkeby Foods A/S har påtaget sig samtlige administrative omkostninger i projektet.
 
Læs mere om Team Rynkeby på: www.team-rynkeby.dk.
 
Links: Download billeder: www.team-rynkeby.dk/pressebilleder
Download logoer: www.team-rynkeby.dk/logo
Fakta om Team Rynkeby: www.team-rynkeby.dk/fakta
Advokatfirmaet Fosvig | Gammelgårdsvej 61, 3520 Farum - Danmark | Tlf.: 4495 5766 | info@advokatfirmaet-fosvig.dk